به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، سید مهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در آیین اعطای جایزه ملی فناوری نکست 1403، اظهار کرد: شرکتهای دانشبنیان، شرکتهای امیدآفرینی هستند که نقش مهمی در افزایش پایداری کشور دارند. با این حال، اکوسیستم فناوری و نوآوری علیرغم پویایی خود، با چالشهایی همچون تأمین مالی، شرایط بازار، دشواری صادرات و رقابت در عرصه بینالملل روبهرو است.
وی افزود: همه بازیگران این عرصه باید برای اجرای کامل قوانین مرتبط تلاش کنند تا شاهد رشد و توسعه هرچه بیشتر این حوزه باشیم. پایبندی به قوانین حمایتی و نظارتی، مسیر حرکت شرکتهای فناور را هموار کرده و ظرفیتهای نوآوری را به بالفعل تبدیل میکند.
در ادامه این رویداد نیز، سعید سرکار، رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، بر لزوم ارتباط مؤثر میان دانشبنیانها و شرکتهای صنعتی تأکید کرد و گفت: ما امروز در کنار ارکان مختلف اکوسیستم فناوری و نوآوری گرد هم آمدهایم و برای توسعه این اکوسیستم، همه بازیگران آن باید ارتباطی سازنده و منسجم داشته باشند.
سرکار با اشاره به چالشهای مدیریتی و اقتصادی شرکتهای دانشبنیان بیان کرد: این شرکتها، اگرچه در حوزه فناوری متخصص هستند، اما اغلب در زمینههای تخصصی دیگر نظیر سرمایهگذاری، مدیریت مالی، فروش و توسعه بازار با ضعفهایی مواجهاند. زمانی میتوانیم در توسعه اکوسیستم نوآوری موفق باشیم که ارتباط مؤثری میان این شرکتها با صنایع بزرگ، شرکتهای مدیریت صادرات و سایر بخشهای تخصصی برقرار کنیم.
گفتنی است آیین اعطای جایزه ملی فناوری نکست ۱۴۰۳ با هدف شناسایی و حمایت از طرحهای فناورانه پیشرفته یکم و دوم اسفندماه به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار میشود.
تعداد بازدید : ۳۸ تاریخ: 1403/12/01
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
اقتدار تکنولوژیک در گرو حمایت از فناوران و فناوریهای نوظهور
آیین اعطای جایزه ملی فناوری نکست ۱۴۰۳ پس از دو روز با اعلام برگزیدگان نهایی به کار خود پایان داد. ا…برگزیدگان نهایی جایزه ملی فناوری نکست 1403 اعلام شدند
در آیین نهایی اعطای جایزه ملی فناوری نکست 1403، برگزیدگان نهایی در سه بخش «فناوریهای مواد و ساخته …